1300 人仔一定係香港買好過啦,就算係1300港紙我都會1699係豐記買。
arrychiu 發表於 2013-4-20 02:55

認同,但買左先知果度有得賣

豐澤係咪仲係要俾咗錢先可以check機?
ivanlung 發表於 2013-4-20 08:09

豐澤一向 check 左機先俾錢

豐澤一向 check 左機先俾錢
cello13814 發表於 2013-4-20 08:49 AM
2010年暑假我買部Nokia係俾左錢先!

2010年暑假我買部Nokia係俾左錢先!
ivanlung 發表於 2013-4-20 08:59

你自己主動比吧,我從來係豐澤買乜都係驗清楚先俾錢,有次驗左三部都有事唔買走人都試過

你自己主動比吧,我從來係豐澤買乜都係驗清楚先俾錢,有次驗左三部都有事唔買走人都試過 ...
cello13814 發表於 2013-4-20 09:08 AM

2010暑假我在美孚分店買機,職員表示要俾左錢先可以睇機!

ivanlung 發表於 2013-4-20 09:41

我估個位職員已經拜拜左了

依部機有冇root?

旺角 抵啲~~  1599~!
terry_beginner 發表於 2013-4-20 01:26

請問旺角邊間1599?有無機俾人試? 謝!

ivanlung 發表於 2013-4-20 09:41

其實好視乎果位職員作風,如果係我都會要求俾左錢先,因為真係有啲客購買誠意欠奉,其實只係想好奇睇下玩下,仲可能講到買硬咁滯都大把,點知試完玩完一大輪之後,貨冇問題佢又話滿意,之後就突然走左!? Sales 如果得閒冇所謂,如果星期六日或假期,真係寧願招呼左真係即食客先,搵食難睇開啲,冇計!

其實好視乎果位職員作風,如果係我都會要求俾左錢先,因為真係有啲客購買誠意欠奉,其實只係想好奇睇下 ...
smartlam 發表於 2013-4-20 03:58 PM
但呢D野唔係跟公司規矩的嗎?